Apartament - Me Qira - Myslym Shyri, Shqipëri

Apartament 1+1 me qira tek Rruga Myslym Shyri!

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Myslym Shyri - Myslym Shyri, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530371011-431
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
65
Viti i Ndërtimit
2015

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Judisa Cura Office Manager Judisa Cura Office Manager Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Judisa Cura Office Manager

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Alpha Siri Kodra Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Judisa Cura Office Manager Judisa Cura Office Manager Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Alpha Siri Kodra

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso