Apartament - Me Qira - Myslym Shyri, Shqipëri

Apartament 3+1+2+2 poste me qira te Myslym Shyr

1,500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Myslym Shyri, Shqipëri
ID: 530291005-635
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
138
Viti i Ndërtimit
2015

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Bora Meno Bora Meno Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Bora Meno

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Bora Meno Bora Meno Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso