Apartament - Me Qira - Liceu Artistik, Shqipëri

Jepet me qira apartament 2+1 te Ambasador 2

1,200 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Dervish Hima - Ambasador 2 - Liceu Artistik, Shqipëri
ID: 530221010-689
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140
Sipërfaqe Neto (m²)
124
Viti i Ndërtimit
2015

Kati :
Kati 3

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Rovena Koci Broker Rovena Koci Broker Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rovena Koci Broker Numri i Liçensës: L31316031T

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Rovena Koci Broker Rovena Koci Broker Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso