Apartament - Me Qira - Liceu Artistik - Drejtoria e Higjenës, Shqipëri

Jepet apartament 2+1 prane Institutit Higjenes!

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Liceu Artistik - Drejtoria e Higjenës, Shqipëri
ID: 530161038-16
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
98
Sipërfaqe Neto (m²)
88
Viti i Ndërtimit
2015

Karakteristikat

Ashensor
Pronari i Parë
I/e Mobiluar Pjesërisht
Ngrohje me Korrent
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Veri-Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Imir Abazi Imir Abazi Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Imir Abazi Numri i Liçensës: 336

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Imir Abazi Imir Abazi Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso