Apartament - Me Qira - Kopshti Zoologjik, Shqipëri

Apartament 3+1 per qira tek Kopshti Zoologjik

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Kopshti Zoologjik, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530261049-10
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
136.10
Viti i Ndërtimit
2010

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
I Mobiluar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Sistem Alarmi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erion Ballo Erion Ballo Rruga Sami Frasheri, Pall 11 Sh 4 Kati 1 Apt 3
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Erion Ballo

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group Tiranë Rruga Sami Frasheri, Pall 11 Sh 4 Kati 1 Apt 3
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erion Ballo Erion Ballo Rruga Sami Frasheri, Pall 11 Sh 4 Kati 1 Apt 3
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri, Pall 11 Sh 4 Kati 1 Apt 3
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso