Apartament - Me Qira - Komuna e Parisit, Shqipëri

Apartament me qira per zyra te Komuna e Parisit

850 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Komuna e Parisit - Komuna e Parisit, Shqipëri
ID: 530291002-553
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140
Viti i Ndërtimit
2010
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jana Kacidhe Jana Kacidhe Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Jana Kacidhe

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jana Kacidhe Jana Kacidhe Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso