Apartament - Me Qira - Komuna e Parisit, Shqipëri

Apartament 2+1 per qira te Komuna Parisit

1,000 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Komuna e Parisit, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530261063-22
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
105
Viti i Ndërtimit
2010

Nr. i Tualeteve:
2
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Meri Xhepa Meri Xhepa Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Meri Xhepa

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group - Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Meri Xhepa Meri Xhepa Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso