Apartament - Me Qira - Kodra e Diellit, Shqipëri

Jepet me qira apartament (2+1+2 ), Kodra e Diellit

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Kodra e Diellit, Shqipëri
ID: 530481002-24
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
100
Viti i Ndërtimit
2008

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ballkon
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ana Lamaj Ana Lamaj Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Ana Lamaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Perla - Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ana Lamaj Ana Lamaj Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Perla -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso