Apartament - Me Qira - Fier, Shqipëri

Jepet me qera apartament 2+1 ne L:"1-Maji"

15,000 ALL InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
L:"1-Maji" - Qender - Fier, Shqipëri
Pallat i Vjeter
ID: 530301005-80
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
100
Viti i Ndërtimit
1978

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Genci Robo Genci Robo Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Genci Robo

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Genci Robo Genci Robo Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso