Apartament - Me Qira - Don Bosko, Shqipëri

Jepet me qera ditore apartament 2+1 tek Don Bosko

40 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Eshref Frasheri - Don Bosko - Don Bosko, Shqipëri
ID: 530221006-766
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
75
Viti i Ndërtimit
2014

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Lindje
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Nurjeta Toska Nurjeta Toska Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Nurjeta Toska

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Nurjeta Toska Nurjeta Toska Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso