Apartament - Me Qira - Don Bosko, Shqipëri

Apartament 3+1+2 me qera ne Don Bosko

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Don Bosko, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530411003-158
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140
Sipërfaqe Neto (m²)
131
Viti i Ndërtimit
2008

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ngrohje me Korrent
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Dishwasher
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Orald Karapici Orald Karapici Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Orald Karapici

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Orald Karapici Orald Karapici Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso