Apartament - Me Qira - Don Bosko - Hipoteka, Shqipëri

APARTAMENT 2+1+2 PER QIRA TE QUARTIUM RESIDENCE

800 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Don Bosko - Hipoteka, Shqipëri
ID: 530261046-184
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
91
Sipërfaqe Neto (m²)
78.80
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 5

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Amadeos Meshaj Amadeos Meshaj Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Amadeos Meshaj Numri i Liçensës: 694

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group - Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Amadeos Meshaj Amadeos Meshaj Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso