Apartament - Me Qira - Astir, Shqipëri

Apartament me qera 2+1 ne Astir!

330 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Loni Ligori - Astir, Shqipëri
ID: 530151024-153
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
92
Viti i Ndërtimit
2010

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Sonila Zela Sonila Zela Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Sonila Zela

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Sonila Zela Sonila Zela Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso