Apartament - Me Qira - Ali Demi, Shqipëri

APARTAMENT 1+1 PER QIRA NE ALI DEM

260 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Ali Demi - Ali Demi, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530191011-1209
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
60
Viti i Ndërtimit
1980

Karakteristikat

I Mobiluar
Jug
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Silvana Barci Silvana Barci Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Silvana Barci

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Silvana Barci Silvana Barci Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso