Apartament - Me Qira - Ali Demi, Shqipëri

Apartament 2+1+post parkimi me qira tek Mangalemi

450 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Mangalem - Mangalem - Ali Demi, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530371014-85
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
101
Viti i Ndërtimit
2018

Kati :
Kati 3

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Sistem Survejimi
I Mobiluar
Parkimi
Veri-Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Gert Sallaku Gert Sallaku Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Gert Sallaku

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Alpha Siri Kodra Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Gert Sallaku Gert Sallaku Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001

Rruga: "Siri Kodra"
Siri Kodra, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Alpha Siri Kodra

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso