Agjentë të Shkëlqyer, Rezultate të Shkëlqyera.


Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja

Bllok, Tiranë, Shqipëria
UNI TEAM - RE/MAX Golden

UNI TEAM

RE/MAX Golden

Office of RE/MAX Golden - Bllok Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja

Bllok, Tiranë, Shqipëria

+355 69 20 700 52
+355 67 207 0018

Na dergoni nje Mesazh 

Emri:
*
Emri
Telefon
Adresa E-Mail
Komente
 

Office of RE/MAX Golden - Bllok Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja

Bllok, Tiranë, Shqipëria
Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja

Bllok, Tiranë, Shqipëria

UNI TEAM

Askush në botë nuk shet më shumë prona sesa RE/MAX

Andi Zeqiri dhe Tea Bashllari janë 2-shja më simpatike që i është bashkuar skuadrës Golden nën emrin UNI Team.

Digital Media Marketing
Prospecting
Listing

Gjuha e Folur

Shqip
AnglishtCertifikata