Nje Histori Suksesi


Historia e RE/MAX eshte e gjitha pasion dhe dedikim.

Gjithcka nisi ne 1973, kur konsulentet imobiliar Dave dhe Gail Liniger themeluan RE/MAX ne Denver, Colorado. Me vone, ne 1995, RE/MAX themelohet ne Europe. Walter J. Schneider dhe Frank J. Polzler qe sollen marken e balones pertej oqeanit. Sot RE/MAX eshte nje organizate globale e cila suporton mbi 100,000 konsulentedhe me shume se 6,800 zyra ne te gjithe boten. Ne Europe numerohen me shume se 13,500 agjente ne me shume se 33 shtete Europiane. Ndiqni rrugetimin rreth botes nga liderat globale.

.