SISTEMI I FRANSHIZES RE/MAX!

Forca kryesore e RE/MAX është cilësia e Brokerit / Pronarit dhe Agjenteve tane! Qëllimi i sistemit franshize te RE/MAX është që të sigurojë një sistem të mjeteve, standardeve dhe shërbimeve për të mbështetur industrinë e pasurive të patundshme. Pavarësisht nëse keni apo jo përvojë të mëparshme në pasuri të patundshme - çdo gjë që bëjmë është e përkushtuar për zhvillimin dhe mbështetjen qe ju te jeni zgjedhja e pare e klineteve tuaj.

Me RE/MAX ju bëni biznes për veten, por jo vetem! Përvoja jone 46 vitet e fundit na ka ndihmuar për të zhvilluar një pamje të veçantë të faktorëve të suksesit thelbësor në industrinë e pasurive të patundshme. Sot ne mund të themi, ne RE/MAX ne i bëjmë gjërat ndryshe. Misioni ynë, Vizioni dhe qëllimi i përgjithshëm u formuluan në këtë kuptim. Çdo gjë që bëjmë në RE/MAX mbështet Brokerat/Pronarët, agjentët dhe klientët e tyre që gjithmonë të arritur rezultatin më të mirë të mundshem.

Franshiza me RE/MAX

Ne ju sigurojmë mjetet, standardet dhe shërbimet me te mira ne industrine e pasurive të patundshme. RE/MAX vendos standarde të reja për industrinë e pasurive të patundshme dhe biznesin tuaj. Duke përfituar nga potenciali i madh i një rrjeti të mbi 123,000+ agjentëve, RE/MAX ka standardet dhe shërbimet të ju ndihmojë për tu pozicionuar si ekspert lokal i industrise te pasurive të patundshme.

Vizioni: Ne kemi ndryshuar mënyrën e shitjes se pasurive të patundshme në Europë. Ne besojmë fuqishëm në bashkëpunim mes RE/MAX Broker/Pronarët dhe agjentëve  si shtysa kryesore ne zhvillimin e biznesi tuaj.

Qëllimi: Ofrimi i sherbimit me te mire per bleresit tane dhe arrijta e pozicionit numer 1 ne tregun ku operojme.

Mjetet

Sistemi i franshizes RE/MAX eshte mjeti kryesor per rritjen e personale dhe te bizvesit me nje set standartesh qe ju ndihmojne te jeni te sukseshem ne tregun e pronave te patundshme:

 • Marketing & PR – rrisni vizibilitetitn tuaj
 • Brand – diten qe i bashkoheni RE/MAX eshte dita ku e gjithe bota ju njeh
 • Teknologji te Avancuar – akses ne mjete moderne te menaxhimit
 • Networku – mbi 123,000+ eksperte vetem nje hap larg  
 • Edukata & Trajnimet – gjithcka per tu rritur personalisht  
 • Suporti & Sherbimet – per cdo pyejtje e kemi pergjigjen gati
 • Sistemi i Shijteve – shitje si RE/MAX, nje bote me vete...

Te gjitha te krijuar me nje qellim te vetem: Sherbim i Klasit te PARE!.


Motivatori RE/MAX 

Profili dhe roli i nje Brokeri/Pronari franshize RE/MAX

Si nje Broker/Pronar RE/MAX, ju do të luani një rol kyç në historinë e suksesit të organizatës. Menaxhimin e biznesit tuaj dhe të udhëhequr një ekip të agjentëve kërkojnë një gamë të aftësive, kompetencave dhe përvojës ..

 

Profili juaj si Broker/Pronar

 • Sipermarres
 • Mentalitet Fituesi
 • Lidership
 • Disipline & Perkushtim
 • Komunikues
 • Implementues
 • Shites
 

Roli juaj si Broker/Pronar

 • Model 
 • Lider dhe motivues
 • Networker
 • Shites
 • Rainmaker
 • Menaxher
 • RekrutuesKontakt: [email protected] ose 0698022481