Te berit Biznes


Bota e RE/MAX!

 

 1. Kur eshte themeluar RE/MAX?

Dave dhe Gail Liniger themeluan RE/MAX ne Denver te Kolorados ne 1973, prej pakenaqesise mbi menyren se si shiteshin pronat e patundshme. Sot RE/MAX ka me shume se 100,00 konsulente dhe operon ne me shume se 98 shtete me me shume se 6800 zyra. Sistemi i menaxhimit te zyrave RE/MAX siguron qe prona juaj shitet shpejt dhe prona per ju gjendet kollaj..

2. “Si eshte modeli i biznesit RE/MAX?

RE/MAX ka mbledhur nje pasuri te sistemeve dhe mundesive per te ngritur nje biznes, me nje brand boteror, trajnime gjithperfshirese, edukim dhe nje drejtim global. Te gjitha keto resorse jane te gjitha tuajat qe ne diten e pare ne RE/MAX me qellimin qe tu ndihmojme te riteni si personalisht ashtu edhe si biznes.

3. Si mund ta marr lincesen e franshizes?

Ka nje procedure standarte dhe te gjitha lincesat duhet te aprovohen nga RE/MAX.

4. A ka nevoje per eksperience te meperparshme ne real estate?

Jo. gjithcka qe keni nevoje te dini per tregun shqipar te shitblerjeve te pronave gjendet brenda RE/MAX. Edhe pse ne kemi nje historik te njejte historish suksesi per franshizat me dhe pa eksperience, te paturit te kesaj te fundit, ndihmon ne ngritjen e biznesit ne nje kohe me te shkurter.

6. Sa eshte kohezgjatja e kontrates te franshizes?

Kohezgjatja eshte 5 vjet.

7. Cilat jane perqindjet qe duhet e paguaj?

Strukura e perqindjeve diskutohet ne takim.

8. Cfare teritoresh jane te hapura?

Na kontaktoni ne [email protected] per teritoret me te fundit.

9. Do me ndhmoni per te nisur biznesin?

Po. Eksperienca jone se bashku me mjetet tona te marketingut do ju ndihmojne ne nje lancim te sukseshem te biznesit tuaj.

10. Cfare ndihme operacionale u jepni nje franshize?

Nje skuader korporative sigurohet qe ju jeni duke perdorur metodat me te fundit te ekspertizes qe RE/MAX zoteron.

11. Cfare trajnimesh ofrohen?

Sot, Universiteti RE/MAX ofron te gjitha trajnimet online me webinare, tutoriale dhe video.

12. A eshte i nevojshem te jem i angazhuar full time?

Nje zyre e sukseshme ka nevoje per vemendje gjate gjithe kohes.

13. A mund ta shoh kontraten e Franshizesh paraprakisht?

Te gjitha nenet e kontrates te franshizes do diskutohen me ju personalisht, pasi te nenshkruhet kontrate e konfidencialitetit.