Eksperienca RE/MAX

Faktet RE/MAX!

Sistemi i franshizes RE/MAX nuk ndaloj asnjehere se zhilluari duke u pershtatur cdo lloj tregu. Pika fillestare e kesaj eshte koncepti "Rainmaker"

Avantazhi qe Brokerat e zyrave Re/MAX eshte suporti dhe ndihma, se basku me seminaret dhe skripet qe eksperienca RE/MAX ju ofron. "RE/MAX Advantage System ofron te gjitha perparesite e nevojshme per ti tejkaluar konkurencen.”

A jeni te rinj ne kete fushe? Nese po, mjafton deshira dhe mendesia e orjentuar ndaj sektorit te sherbimeve. Ne kthim, ju do te perfitoni nga fuqia e nje organizate globale e cila u ndihmon ta nisni sic duhet qe ne diten e pare. Ne komanine tone ju do te punoni ne menyre individuale por kurre nuk do ju leme vetem. Ka perhere suport. Ne do ju trajnojme qe si konsulent te arrini sukses maksimal dhe kliente te kenaqur!

Agjentet perfitojne nga nje sisem qe ka qene i sukseshme per dekada me rradhe. Akses 24/7 ne Universitetin RE/MAX, RE/MAX Advantage dhe ne te gjithe agjentet ne te gjithe boten. Kjo u jep mundesine Konsulenteve ne Tirane dhe ne Shqiperi tu perballen veshtiresive dhe pershtaten klienteve shqiptare.

Eksperienca e bleresit RE/MAX

Rreth 600 milion njerez kane nevoje per shtepi. Ne RE/MAX kjo do te thote 600 miljon mundesi. Kjo e shoqeruar me qellimin per te qene perhere me i mire se te tjeret. Cdo bleres ne RE/MAX ka te drejten qe te mari sherbimin me te mire te mundshem ne secilin rast. Kjo mund te ndodhi vetem nese konsulentet tane jane me te miret ne treg

Komisioni RE/MAX Maximum

Ne duam qe konusulentet tane te investojne ne kompanite e tyre sepse jemi te bindur qe kjo eshte menyra me e mire per te motivuar partneret tani. Kjo eshte ekzaktesisht cfare ofron ky model komisioni. Cdo shitje e sukseshme garanton komision maksimal per shitesin.

Programi RE/MAX Advantage

Nje program gjithperfshires (www.theremaxadvantage.eu) i cili u jep pronareve te zyrave tona dhe konsulenteve tane suportin maksimal ne zhvillimin e biznesit, trajnimet online dhe edukim duke filluar nga te dhenat, seminaret, dokumentet per reklama, startegji dhe gjithcka qe nevojitet.

RE/MAX po ndryshon menyren se si po shiten pronat ne Europe

Modeli i bashkpunimit RE/MAX eshte i provuar qe eshte teper funksional rreth e rrotull globit dhe ne jemi duke levizur ne menyre konsutante me kohen. Kjo do te thote qe te gjithe konsulentet RE/MAX do vazhdojne te luajne nje rol gjithmon e me te madh ne tregun ku operojne prej edukimit dhe trajnimeve te perhershme. Bleresit kerkojne sherbime premium. Kete e japim ne.