Dyqan - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet njesi komerciale ne Vlore, te Hotel Kraal

 Çmimi i Kërkuar
304,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Sazani - Vlore, prane Hotel Kraal - Vlorë, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530421002-749
Sipërfaqe Neto (m²)
380

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I/e Pamobiluar
Pamje të Jashtme
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Dejvi Hoxholli

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso