Truall - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Truall ne shitje ne Vlore

307,000 € InStock Other Currencies
 
Vlorë, Shqipëri
ID: 530401005-68
Sipërfaqja Truallit (m2)
4,950
Sipërfaqe Neto (m²)
4,950
Shitet truall ne Vlore me siperfaqe 4950 m2.
Trualli ndodhet ne afersi te fshatit Zvernec.
Eshte nje mundesi shume e mire investimi.
Kushdo qe interesohet per me teper informacion jemi ne dispozicionin tuaj.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Marsela Dervishi Marsela Dervishi Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Marsela Dervishi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Marsela Dervishi Marsela Dervishi Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso