Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 2+1+2 ne shitje - Plazhi i Vjeter Vlore

117,000 € InStock Other Currencies
 
Vlorë, Shqipëri
ID: 530401001-766
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
95.80
Sipërfaqe Neto (m²)
85.70
Viti i Ndërtimit
2013

Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Veri-Perëndim
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Renato Banushaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Qendër Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso