Truall për Ndërtim - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Truall ne shitje + ndertese afer detit. Okazion

76,000 € InStock Other Currencies
 
Vlorë, Shqipëri
ID: 530401001-162
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
340
Sipërfaqe Neto (m²)
340

Nr. i Tualeteve:
1
Shitet truall bashke me ndertese, 200 m nga akademia e marines ne rrugen kryesore.
Trualli 340 m2 dhe ndertese 95 m2 ( jo funksionale).
Mundesi ndertimi deri ne 300 m2.
Vendodhja e ben truallin te pershtatshem per vile banimi ose hoteleri.
Cmimi i arsyeshem!

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
Kopësht
Parkimi
Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Renato Banushaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso