Apartament - Në Shitje - Fusha e Aviacionit, Shqipëri

Shesim apartament 1+1 te Fusha e Aviacionit.

 Cmim per m2
1,000 € InStock Other Currencies
 
Fusha e Aviacionit, Shqipëri
ID: 530361016-38
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
71.42
Sipërfaqe Neto (m²)
64.06
Viti i Ndërtimit
2024

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Ballkon
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erdiland Jaku Erdiland Jaku Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Erdiland Jaku

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erdiland Jaku Erdiland Jaku Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso