Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet apartament 1+1 ne plazhin e vjeter.

75,000 € InStock Other Currencies
 
Plazhi i vjeter. - Skele - Vlorë, Shqipëri
ID: 530311013-1
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
75
Viti i Ndërtimit
2015
Me super vendodhje prane detit te plazhit e vjeter, ndodhet afer portit dhe zones te Skeles. Apartamenti eshte i pozicionuar ne katin e 4 i organizuar me tipin 1+1 , pallati eshte ndertim i ri me anshensor. Zona ne te cilen ndodhet eshte lehtesisht e aksesueshme . Gezon dokumentacion te rregullt.

Karakteristikat

I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Eugenkir Laska Eugenkir Laska Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Eugenkir Laska

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Eugenkir Laska Eugenkir Laska Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso