Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet Apartament Pushimesh 1+1 ne Lungomare

 Oferta Mbi
Lungo Mare - Vlorë, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530311008-137
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
76
Viti i Ndërtimit
2019

Kati :
Kati 1

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Ballkon
Parkimi
Perëndim
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dario Bufazi Dario Bufazi Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dario Bufazi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dario Bufazi Dario Bufazi Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso