Vilë - Me Qira - Lunder, Shqipëri

VILE ME QIRA PRANE TEG!

 Çmim i Fiksuar
900 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Lunder, Shqipëri
I Ri në Treg
Date Available: 01/08/2022
ID: 530281027-25
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
162.70
Përmasat:
162.30
Sipërfaqja Truallit (m2)
162.70
Sipërfaqe Neto (m²)
94.30
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2021/01
Hapësira Parkimi
3

Nr. i Kateve:
2
Nr. i Tualeteve:
3

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Tarracë në Çati
Jug
Lindje
Perëndim
Vilë
Ajër i Kondicionuar
Dishwasher
Fshat
Male
Pamje nga Mali
Pranë Autostradës

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Xhuljan Hidri Xhuljan Hidri Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Xhuljan Hidri

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Xhuljan Hidri Xhuljan Hidri Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso