Apartament - Me Qira - Tirana e Re - Petronini, Shqipëri

JEPET ME QIRA APARTAMENT 3+1 PER ZYRA!

1,000 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Tirana e Re - Petronini, Shqipëri
ID: 530281027-24
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
76.20
Sipërfaqe Neto (m²)
76.20
Viti i Ndërtimit
1990

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Xhuljan Hidri Xhuljan Hidri Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Xhuljan Hidri

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Xhuljan Hidri Xhuljan Hidri Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso