Tokë - Në Shitje - Himarë, Shqipëri

TOKE PER SHITJE NE BREGDET BORSH

320,000 € InStock Other Currencies
 
Borsh - Himarë, Shqipëri
ID: 530191023-156
Sipërfaqja Totale (m2)
250
Sipërfaqja Truallit (m2)
250
TOKE PER SHITJE NE BREGDET NE BORSH
SIPERFAQE 250 M2 NDODHET NE VIJEN E PARE NE BREGDET
ZONA LEJON NDERTIM 3 KATE NE SIPERFAQE 1 KAT NENTOK


PER ME SHUME NA KONTAKTONI !
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Keli Kola Keli Kola Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Keli Kola

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Keli Kola Keli Kola Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso