Truall - Per Shitje - Ishëm, Shqipëri


SHITET TOKE NE KEP TE RODONIT

Cmim per m2
Ishëm, Shqipëri
ID: 530111004-27
Sipërfaqja Truallit (m2)
6,290.00
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Shitet toka me siperfaqe prej 6290m2 ne pjesen jugore te Kepit te Rodonit. Toka eshte ne vije te pare me detin dhe ka nje natyre fantastike. Toka ka nje largesi me rrugen kryesore prej 100 metrash.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Alfred Celami - RE/MAX Elite

+355 67 60 27 777
Shfaq...
+355 52 420 450
Shfaq...
+355 52 420 450
Shfaq...

DERGONI MESAZH


RE/MAX Elite

Lagja nr.1, Rruga "Taulantia", Vollga
Kulla nr.2, Kati 2-te

Durrës, Durrës, Shqipëria

Preferencat


Të klikuara së fundmi